trešdiena, 2014. gada 26. februāris

Neformālās izglītības iespējas jauniešiem


Izsludināta pieteikšanās uz Vidzemes reģiona jauniešu neformālās izglītības apmācībām „Mērķē augstāk!”, kas norisināsies divās daļās no 14. – 16.martam un otrā daļa no 25. - 27.aprīlim. Apmācības ir bez maksas, un to laikā tiek nodrošināta ēdināšana un uzturēšanās vieta. Ceļa izdevumi uz apmācības norises vietu jāsedz pašiem. Pirmā apmācību daļa norisināsies Gulbenes novada „Mīlmaņos”, bet otrā Līgatnes novada „Ezerniekos”. Piesakoties apmācībām, ir jāapstiprina dalība abās daļās. Dalībnieku vecuma ierobežojums no 17 – 25 gadiem.


Šīs apmācības ir lieliska iespēja jauniešiem, kas ar savām idejām, entuziasmu un darba spējām vēlas panākt vairāk, bet vēl nezina kā šīs idejas īstenot. Apmācību semināros tiks gūtas iemaņas, kā izvirzīt mērķus dažādu ideju sasniegšanai, kā sasniegt šo mērķi, nezaudējot motivāciju līdz idejas realizācijai. Tā ir iespēja apzināties savas iespējas un pamodināt sevī gulošo potenciālu.

Papildus izglītībai un zināšanām ko iegūst apmācības dienās, jauniešiem ir iespēja iegūt neatsveramu pieredzi ko sniedz neformālās izglītības piedāvājums. Tā ir iespēja iegūt jaunu draudzību, jaunus kontaktus un idejas. Turklāt tās ir divas ražīgas un produktīvas nedēļas nogales, kurās tu iegūsti zināšanas un pieredzi uz visu mūžu.

Izvērtē savas prioritātes un iespējams šis pasākums parādīs tev ceļu pretim vēl nezināmajam ideju un iespēju okeānam.

Piesakies aizpildot anketu elektroniski līdz 2014.gada 5.martam: http://ejuz.lv/vidzemes
Rezultāti tiks paziņoti visiem personīgi līdz 2014.gada 7.martam. Ja rodas jautājumi vai nepieciešama papildus informācija, lūdzu, raksti vai zvani – Laura Riekstiņa, tālr. 22046231, laura.riekstina[at]redcross.lv

Apmācības organizē Jaunatnes starptautisko programmu aģentūra sadarbībā ar biedrības „Latvijas Sarkanais Krusts” struktūrvienību „Latvijas Sarkanā Krusta Jaunatne” Latvijas un Šveices sadarbības programmas ietvaros.

Informāciju pārpublicēšanai sagatavoja Jaunie Lauki 2.0


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru